פטוזיס מלידה

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

18/05/2015 | 14:03 | מאת: יהונתן

יש לי פטוזיס מלידה, מעוניין לתקן פטוזיס. בילדות הייתה לי חבלה בגבה אבן גדולה ויצא לי מלא דם. הגבה בעין של הפטוזיס, הגבה פחות מלאה וישרה מגבה הימנית וכנראה יש צלקת פנימית. כנראה יש שקע בגבה וצלקת פנימית שגורמת לעין לא להיות במרכז.(שללתי פזילה אצל רופא עיניים ופזילה) האם אפשרי לתקן את הצלקת בגבה ולמלא אותה? האם אוקולופלסטיקאי עושה זאת? תודה.

אפשר לעשות מילוי על ידי שומן או חומר מילוי יגם על ידי ניתוח. כמובן צריך בדיקה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים