דמעת בעיניים טורדנית ומתישה .

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

30/10/2013 | 19:25 | מאת: אסיה

שלום! אני פונה אליכם כאשר אני מתוסכלת ומותשת מהבעיה הצרורה הזאת. עיניים דומעות ללא הפסקה ,וכלום לא עוזר. למותר לתאר את הסבל שלי ואיך אני מרגישה ,אישה בתחילת שנות ה40 לחיי. זה התחיל לפני כשנתיים ,תחילה הרגשתי שיש לי מעין אלרגיה ,טופלתי בטיפות עיניים אנטי אלרגיות שונות וזה עזר לסרוגין. לפני כחצי שנה המצב הפך לבלתי נסבל, והופניתי למכון אסותה לרופא אקולופלסטיקה .קיבלתי סטרואידים לזמן מה ,רק לבדוק אם ההמצב ישתפר, ואכן ראיתי שיפור ,אפשר לומר מיידי! אין מילים לתאר את השמחה שלי, חשבתי שזה יעבור .אך כעבור פחות מחודש ,הכל חזר וביתר השאת! דמעות זולגות לי מהעיניים ושום דבר כבר לא עוזר לי ,אני לא יכולה לחיות ,לנהל אורח חיים רגיל, לא יוצאת כמעט החוצא, רק לעבודה ,בעבודה זה גם סיוט. כרגע יש לי תור לרופא ההוא ממכון עיניים שוב! האם יהיה פיתרון, אני ממש מיואשת!

לפעמים צריך לרדת בסטרויידים ממש לאט יש עוד טיפולים לאלרגיה חוץ מטרויידים כמו protopic, cyclosporine זה לא בעיה פשוטה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים