לחמית גרויה ונוזלית

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

23/03/2013 | 12:39 | מאת: א

שלום, עברתי ניתוח ויטרקטומיה לאחרונה בגלל היפרדות רשתית שגילו לי (אני בן 20). כרגע הלחמית שלי מאוד גרויה, יש מעין נוזלים גושיים בחלק התחתון של העין ולאחר האישון נראה כאילו עולה מעט למעלה, יש קושי בעצימה של העין (אני מצליח לסגור רק עד החצי) ובנוסף יש הפרשות של נוזלים. רציתי לשאול אם לדעתך הדבר נורמלי והלחמית וכל החלק החיצוני של העין שנראה גושי ומאוד אדום יעבור או שיש צורך בטיפול כירוגי? יש לציין שעברתי ניתוח חיגור מלפני שנתיים ואכן עברתי סגירת עפעפיים כדי להקל על הנוזלים והנפיחות.

כעת הכי טוב לתת זמן ולטפל מקומי עם טיפות, משחה. אולי בעתיד יש מקום לשקל ניתוח--אבל קשה לדעת בלי לבדק.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים