ניתוח עפעפיים עליונים ותחתונים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

03/05/2012 | 12:52 | מאת: טלי

שלום, אני בת 43 (אואטוטו)ולפני 3.5 שנים אובחנה אצלי פעילות יתר של בלוטת התריס. כחודשים לאחר מכן התחילה להווצר בעיה בעין ימין שקיימת עד היום והיא נפיחות בעפעף העליון ומראה של עין גדולה לעומת עין שמאל ו"כרית" מתחת לעין התופעה הנ"ל איננה אסתטית וגם גורמת לאי נוחות פיזית כגון עקצוצים בלתי פוסקים, יובש ורצון לשפשף את העין כל הזמן. מזה כשנתיים הבלוטה מאוזנת ואינני מטופלת בתרופות אך הבעיה עם העין קיימת כפי שציינתי ומציקה ביתר שאת. קבלתי המלצות מ2 רופאים מומחים בתחום האוקופלסטיקה לעשות ניתוח בעפעף העליון להורדתו לגובה זהה עד כמה שניתן לעין שמאל ובעפעף התחתון להוציא את "כרית" השומן. רציתי לדעת האם פרוצדורה שכזו יכולה באמת לגרום לשיפור והקלה הן מבחינה אסתטית והן מבחינה פיסית והאם כדאי הדבר?

הבעיה שלך מאד אופייני למחלה הזאת וניתן לשיפור משמעותי עם הפעולות האלה.אך קיימת אפשרות לניתוח נוסף.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים