עיניים בולטות עקב מחלת גרייבס

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

24/02/2012 | 12:29 | מאת: עדי

שלום פרופ? הרטשטיין, מזה כשש שנים אני סובלת ממחלת הגרייבס ומטופלת בה ע?י כדורי מרקפטיזול. הבלוטה אינה צפויה ולכן עדיין אינה יציבה בצורה סדירה. לפני כשלוש שנים הופיע לי הבלט בעיניים. הבלט אינו חמור, אך מפריע לי מאוד מבחינה אסטטית. ארצה לדעת מה הם השיקולים והסיכונים בהתערבות כירוגית? מהי מידת ההצלחה בניתוח מסוג זה?

אחוז הצלחה לניתוח די גבוה. יש ניתוח להוריד את הבלט ויש ניתוח עפעפיים להסתיר את הבלט. השיקול זה כמה זה מפריע.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים