ריסים ומשחות בעיניים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

15/03/2019 | 18:15 | מאת: משה

שלום , לאחר בדיקות רבות אובחנה לי דלקת אלרגית בלחמית , לא יודע אם כרונית או לא מעולם לא היה לי דבר כזה זה התחיל חודש אחרי הפסקת סטרואידים לאחר prk לייזר , מרחתי פרוטופיק במשך חודש , פתר והשקיט את העיינים כרגע מנסה להפסיק את השימוש במשחה ולראות כיצד העיניים מגיבות. יש אפשרות שלא אצטרך להיות תלותי במשחה ? לפני כן כתוצאה מהדלקת נוצר לי סתימות בעפעפיים וזה הציק לי כשפתחתי וסגרתי את העין בגלל שזה מן פצע על העפעף( שלפוחית על העפעף) . בנוסף יש בעיה שמטרידה אותי וזה הריסים , מרגיש לי שהן נכנסות אחת בשנייה ומבולגנות , לפעמים גם העליוניות מושכות את התחתונות , אקופלסטיקאית קיצצה לי אבל זה גדל , איך אפשר לטפל מהשורש בבעיות הנל, אשמח שתעלה בדעתך ותרשום כל מיני אופציות לפתרון למרות שלא בדקת אותי וסיבות שבגינן דבר כזה קורה ,מבלי לבדוק אותי תעלה את השערתך, נבדקתי אצל אינספור רופאים , שוטף את היגיינת עפעפיים וכו וכו

מצטער לשמע. לריסים אפשר לעבר טיפול עם מחט חשמלי להרס את השורשים. לגי הדלקת אפשר לנסות סטוריידים בלי חומר משמר. בהצלחה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים