עפעף לא נפתח עד הסוף לאחר חבלה בעין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

02/01/2019 | 04:14 | מאת: ירון

שלום, אני בן 28 בריא. לפני חודשיים וקצת נכנסה לי אצבע עם ציפורן לעין במהלך משחק כדורסל, התוצאה קרע בלחמית וחור ברשתית, העין הייתה נפוחה מאוד והנפיחות עברה אחרי מספר ימים מעטים. סגרו את החור עם לייזר והכל הסתדר. רק שמאז אני שם לב שהעין לא נפתחת עד הסוף, קשה להבחין בזה כי היא נפתחת כמעט עד הסוף, האם יש סיכוי שזה יסתדר? כשאלתי את הרופא בקופח הוא אמר להמתין עוד. מהניסיון שלך מה צפוי להיות? אני דואג שזה ישאר כך ואצטרך ניתוח

כדאי לחכות לפעמים עד חצי שנה. רוב הזמן זה מסתדר. אם לא אז אפשר לשקל תיקון אם צריך

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים