נגישות
נגישות

פטוזיס מולד . ניתוח תינוק בן חודשים

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

09/12/2018 | 19:31 | מאת: שרה

מה הסיכונים והחסרונות בניתוח הרמת עפעף בגיל 6 חודשים לתינוק עם פטוזיס מולד ? אפה מומלץ לבצע את הניתוח? כמה זמן יחזיק מעמד העפעף מורם אחרי הניתוח? האם יש אפשרות שלא יהיה צורך הניתוח חוזר?

לקריאה נוספת והעמקה

שרה שלום, אם יש חשש לעין עצלה אז כדאי לנתח עכשיו. בדר"כ בגיל הזה הניתוח מחזיק בין 1-3 שנים אבל לפעמים אין צורך בניתוח המשך/תיקום עתידי. בהצלחה!

11/12/2018 | 20:04 | מאת: שרה

הניתוח שיבוצע בגיל 6 חודשים יכול להחזיק מעמד לכל החיים? במה זה תלוי ? באזה מקרים זה יחזיק יותר? האם עדיף לדחות את הניתוח כמה שיותר כדי לקבל תוצאה אסטיתית יותר טובה?

שרה שלום, אנא ראי תשובה מיום 10/12/18. בהצלחה!

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים