פטוזיס מולד -ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

20/11/2018 | 02:09 | מאת: בתאל

היי אני בת 20 ויש לי פטוזיס מולד בעין שמאל רציתי לדעת האם יש אפשרות לעשות ניתוח נוסף להרמת העפעף ושלא יהיו לי הבדלים בין העיניים כאשר אני מרימה את הראש ומורידה. אשמח בבקשה לתשובה זה ממש חשוב לי תודה

בתאל שלום, יש אפשרות לנתח רק עין אחת, ושלא יהיו הבדלים בין העיניים אך אי אפשר לדעת בוודאות עד לבדיקה מלאה של העיניים. בנוסף, יש לקחת בחשבון שלפעמים עקב הרמת עין אחת, העין שניה צונחת מאליה וזה דורש תיקון ניתוחי לעין השניהלפגישת יעוץ אצלינו ניתן להתקשר למספר 09-9592555.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים