ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

21/09/2011 | 20:52 | מאת: יעל פלג

ד"ר קידר שלום, אני מעוניינת בניתוח שרוול. איך ניתן ליצור איתך קשר בהקדם? תודה, יעל

אצלינו התהליך הוא כזה: שתי אפשרויות: 1. דרך ציבורית: ביקור ראשון - להגיע להרצאת מידע. מדי חודש מתקיימת אצלנו הרצאה למועמדים לניתוח. ההרצאה כוללת מידע על ניתוחים שונים לטיפול בהשמנה, תהליך ההכנה, ומהלך אחרי הניתוח. בסוף ההרצאה יש פגישה קצרה איתי בה אני נותן הפניה לבירור במידה ויוחלט. דרושה התחיבות לביקור במרפאה. ההשתתפות הינה חובה - למבקרים לראשונה במרפאה עם ההפניה פונים לרופא המשפחה, ומבצעים את כל הבדיקות, וחוזרים עם התוצאות שוב לפגישה אישית במרפאתינו בהדסה. בפגישה השניה (במידה ולא חסר מסמכים ותוצאות, ואין צורך בבירור נוסף) מחליטים על הניתוח, ומקבלים הפניה לניתוח. 2 דרך פרטית - ביקור במרפאה אפשר לעשות את כל הבדיקות קודם, ולהגיע כבר עם התוצאות., במקום או לפני ההרצאה, מקבלים הסבר, עומים על השאלות, אם יש ההחלטה- הפניה לניתוח. לקבוע תור דרך הפרטים שיש כאן http://www.starmed.co.il/forum-99 בברכה,

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת