יש לי תור להרצאה ב- 25.9.2011 ויש לי את כל הבדיקות

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

18/09/2011 | 17:54 | מאת: שרה'לה

יש לי את כל הבדיקות - פסיכיאטר, דיאטנית, לב, ריאות, קולונוסקופיה, צילום ושת, US כיס מרה וקיבה, בדיקות דם וכולי. האם יש בדיקות נוספות שלדעתך צריך יהיה לפני שתוכל לקבוע תור לניתוח? פשוט זה די דחוף לי הניתוח, ורציתי לדעת כמה זמן אתה משער, שאצטרך לחכות בין ההרצאה, לניתוח?

21/09/2011 | 22:12 | מאת: אנדרי קידר

ביום ההרצאה רק ניתן לך להשלים את הבדיקות, אם חסר. עדיף לקבוע תור כבר עכשיו סמוך אחרי ההרצאה- רק שם נדון בסוג הניתוח והמועד.. היום ההמתנה לניתוח מרגע קבלת הפניה - סביב 3-4 חודשים.

21/09/2011 | 22:56 | מאת: שרה'לה

חשבתי שבהרצאה קובעים את התור. אי אפשר באותו היום לסגור קצוות? ואם לא, כמה זמן מחכים נאמר אם אתקשר מחר לתורים?

21/09/2011 | 23:41 | מאת: שרה'לה

כתבת בתשובות למעלה, פגישה בהדסה. איפה בעצם תיערך הפגישה השניה שאחריה אפשר לקבוע תור לניתוח? תודה מראש וסליחה על כל השאלות

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת