ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

30/08/2011 | 02:23 | מאת: א ס

שלום רב ד'ר אנדרי קידר בעבר נעזרתי בך, ואנסה גם כעת עקב השביתה הניתוח שלי נדחה וכפי הנראה כך היה צריך לקרוא, אני מבקשת לדעת האם יש חידושים בקיצורי קיבה אני אמורה לעבור שרוול למרות המלצה על מעקף. אני מבקשת לדעת האם יש חדש בניתוחים שלא גורמים לחוסר ספיגה של וויטמינים ומנרלים? ואיזה וויטמינים אני אמורה לקחת שהם טובים וייעילים? נכון להיום אני לוקחת FHAMATON. תודה ויום טוב

ברור שיש הרבה דברים חדשים!!! אבל אין חידושים שהם פריצות דרך... ?מה בדיוק מעניין אותך?

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת