תחושת רעב לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

15/08/2011 | 10:28 | מאת: מאירה

שלום דר' קידר ! עברתי אצלך ניתוח שרוול ביום רביעי האחרון. הרגשתי הכללית טובה מאוד. משיחות שקיימתי עם מנותחי שרוול רבים שעברו את הניתוח בשנתיים האחרונות , הבנתי שתחושת הרעב הפיזית נעלמת אחרי הניתוח לגמרי , וחוזרת כעבור שנה עד שנה וחצי. ואכן ביומיים הראשונים אחרי הניתוח לא חשתי כלל רעב. אך הוא חזר במלא העוצמה בחל מהיום השלישי .... קצת קשה לי להבחין אם זה אכן רעב פיזי או פסיכולוגי , אך זה מרגיש מאוד אמיתי ! האם מוכרת לך תופעה זו אצל מנותחים נוספים ? בתודה מראש, מאירה.

שלום מאירה, מוכרת לי הטענה הזו... כעת זה עוד לא אומר כלום. זהתחושות שיש היום לא נותנות שום תחזית לעתיד. הכל עוד ישתנה. אל תדאגי. את יכולה לכבות את הרעב על ידי אכילה - לאט ותוך התחשבות בתחושות של כאב מלאות ולחץ מהמזון תרגישי טוב

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת