ד"ר קידר שלום רב,

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

18/07/2011 | 20:17 | מאת: ספיר

תודה על התגובה המהירה , מי שנתן את התשובה השלילית הוא הרופא המחוזי של קופת חולים מאוחדת של מחוז דרום ,ד"ר שובל .

התשובה הזו משונה, האם קיבלת מכתב סירוב בכתב? אם כן - אנא העבירי לנו. ? ננסה לדבר איתם,

28/07/2011 | 13:10 | מאת: ספיר

ד"ר קידר שלום , התשובה שקיבלתי הייתה בשיחת טלפון ולא בכתב . היום ניסיתי לקבל מהם את ההנחיה של משרד הבריאות בכתב ,אך לצערי הם לא רוצים לתת לי . לדעתם כל בית חולים צריך לדעת את זה ,ומתעקשים שאני ילך להדהסה . אך אני וצה לעבור את הניתוח אצלך כי אני כבר עברתי את כל התהליך איתך , וגם לאחר כל ההמלצות שקיבלתי עליך . אשמח אם תוכל לעזור לי ,כי כל כך קיוותי לעבור את הניתוח בחופש הגדול שגם מסתיים (התהליך שאני עוברת בשביל הניתוח כבר מעל חצי שנה) .

30/04/2012 | 15:27 | מאת: ראובן כהן

ד"ר קידר שלום הגשתי תלונה לאחראית על פניות הציבור בבילנסון התשובה שקיבלתי על דחיית הניתוח שהיה מיועד ל 16/5 אצלך שהבקשה עברה למנהל המחלקה זו גישה מאד משונה נא בדיקתך בבקשה בכבוד רב ראובן כהן 0545-464147

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת