ד"ר קידר שלום רב,

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

13/07/2011 | 20:32 | מאת: ספיר

ד"ר קידר שלום לאחר הפגישה איתך ועם חיה שבה קבלתי את טופס ההזמנה לאשפוז וחכיתי לאישור הקופה. הודיעו לי שלפי הנחיות של משרד הבריאות ילדים מתחת לגיל 18 צריכים לעבור ניתוח בבית חולים הדסה או וולפסון. למרות שלפני כל התהליך אמרו לנו בקופת חולים מאוחדת שאין בעיה לעבור את הניתוח בבלינסוןכי רציתי לעבור את הניתוח אצלך האם יש מטופלים בגילים 16-17 שעברו ניתוח בבלינסון? אני בתהליך הזה כבר כחצי שנה ומאוד קוותי לעבור את הניתוח בחופש הגדול לפני הלימודים. האם יש דרך לעזור לי. בתודה ספיר

כן סםפיר, יש כבר כמה מתבגרים שעברו את הניתוח בבילינסון. אולי הם לט ממאוחדת, אני אבדוק. האם את יכולה לברר מי נתן את התשובה השלילית?

13/07/2011 | 22:58 | מאת: ספיר

תודה על התגובה המהירה , מי שנתן את התשובה השלילית הוא הרופא המחוזי של קופת חולים מאוחדת של מחוז דרום ,ד"ר שובל .

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת