ד"ר קידר

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

03/07/2011 | 09:01 | מאת: ג'ולי

ד"ר קידר היקר אני מועמדת לניתוח אצל ד"ר חליאלה סיימתי הכל בטירוף תוך חודש וכבר מסתובבת עם טופס 17 שתקף עד ל 20.7.11, פיספסתי אותך וכבר עזבת וזה הזמן לציין כי כל לקוחותיי מרוצות ממך , יש לי מקרה דחוף ואישי שאני זקוקה לתאריך לניתוח דחוף ולאחר ניסיונות כושלים אף אחד לא נותן לי תשובה והוא לא עונה לי בחזרה אני מחכה חודש ואין לי בעיה רק לדעת צפי אני אישה עצמאית ויש לי פרוייקט טלויזיוני בדרך , השאלה שלי היא מה הנוהל להעביר את כל התיק אלי לבלינסון וטופס 17 ניתן לשנות יעד? סליחה על שזה ארוך מצפה לתשובה תודה !

אין שוב נהל... פשוט צריך להגיע עם כל הבדיקות למרפאה... אם לא היהת בהרצאה בהדסה -0 תצטרכי לשמוע גם הרצאה בבילינסון.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת