סידן

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

24/06/2011 | 00:35 | מאת: א ס

שלום רב ד'ר אנדרי קידר אני אמורה לעבור ניתוח מעקף והבנתי שיש סיכוי אחרי הניתוח לבריחת סידן אני בת 48 וממש לא רוצה להסתבך בבריחת סידן.מבקשת יעוץ האם בשרוול אין בריחת סידן? אני מכורה לשוקולד ולמתוק בכלל, אז האם שרוול יכול לעזור לי לרדת כי הבנתי שבשרוול מורידים גם חלק שאחראי על המתוק בגוף? ולמה רופאים מעדיפים את המעקף על פני השרוול? איזה קרציה אני כמה שאלות כמו ילדה קטנה. אבל תודה מראש בכל אופן

ניתוח דרך הפה - זה ניתוח ניסיוני אפילו בשלבי ניסוי מוקדמים מאוד. היעילות שלו נמוכה יותר, הסיכונים כנראה לא פחותים מהשיטה הרגילה, ומספר אנשים שעברו את הניתוח - מאוד קטן. ומי מוכן לשלם 100.000 שח על משהו ניסיוני? הרי בטוח אחרי ניתוח זה יזדקק המנותח לניתוח חוזר בשל כשלון....

27/06/2011 | 00:41 | מאת: א ס

רב תודות לך על התשובות אתה עוזר לי להגיע להחלטה סופית. אך יש לי שאלה נוספת שמציקה לי מאוד אולי תוכל לעזור לי גם הפעם, למה לד'ר איגור דשקובסקי אין שום כתובת לענות על תשובות אין עליו הרבה פרטים אני אפילו לא מצליחה למצא אנשים שעברו אצלו את הניתוחים (שרוול,מעקף) שמעתי שהוא טוב,ואני יודעת שהוא נחמד כי ניפגשתי איתו אך אין לי מידע רב עליו כמנתח. מה עושים בעוד זמן לא רב יש לי טרום בריאטרי ? ? ? תודה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת