ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

18/06/2011 | 20:21 | מאת: מלי

שבוע טוב,רציתי לשאול האם ניתוחים שמתוכנים לשבוע הקרוב מתקיימים כרגיל?יש לי תאריך לניתוח ב21.6 בבי"ח איכילוב ואיני יודעת היכן אני עומדת. תודה רבה.

19/06/2011 | 15:33 | מאת: איכילוב בשבילכם

עקב שביתת הרופאים לא יתקיימו ניתוחים מוזמנים (כל השבוע, כולל ב- 21.6), אלא רק ניתוחים דחופים וניתוחים להוצאת גידולים. את מוזמנת להתעדכן בנושא בפייסבוק של ביה"ח: www.facebook.com/ichilovmc

19/06/2011 | 15:33 | מאת: איכילוב בשבילכם

עקב שביתת הרופאים לא יתקיימו ניתוחים מוזמנים (כל השבוע, כולל ב- 21.6), אלא רק ניתוחים דחופים וניתוחים להוצאת גידולים. את מוזמנת להתעדכן בנושא בפייסבוק של ביה"ח: www.facebook.com/ichilovmc

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת