פרה סכרת וניתוח טבעת??

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

26/05/2011 | 18:38 | מאת: קרנית

היום גיליתי שיש לי פרה סכרת, אני עם bmi 32 גובה 1.74 ומשקל 97 ק"ג, בת 42......... השאלה היא אם אני יכולה לעבור את ניתוח הטבעת בשל הנתונים הללו כי אני לא מצליחה לעשות דיאטה ואני ממש פוחדת מהסכרת. מה עושים?? אשמח לתשובה מהירה

נכון להיום בישראל האינדיקציה לניתוח נקדעת על פי ה BMI, וצריך להיות מעל 35. כלומר את לא יכולה לעבור ניתוח... אני מציע שתנסי לעשות מאמץ לשנות את אורח החיים - התעמלות, יחד עם דיאטה. לשנות את העיתוי של הארוחות, לא לאכול בשעות ערב המאוחרות, , וכו'... בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת