ריפלוקס ואחרי ניתוח שרוול (8 שנים)

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

10/10/2016 | 12:38 | מאת: ליאת

שלום דר קידר. ניתחת אותי לפני 8 שנים (שרוול). ירדתי 46 קג ועליתי מאז כ 12 ק"ג ואני כבר כ 4 שנים על משקל יחסית יציב (2 ק"ג עולה ויורדת לסירוגין). אבל אני סובלת כשנתיים מריפלוקס. (שמחמיר) וכן. הייתי רוצה לרדת את המשקל שהעלתי. האם אוכל לעשות משהו?? אשמח לתשובתך. ליאת

הריפלוקס והעליה החוזרת במשקל הן תופעות ידועות ושכיחות אחרי שרוול.יתוח נוסף - הפיכה למעקף קיבה.. אם זה לא מאוד חומר - הדרך היחידה לטפל בזה באופן יעיל בלי ניתוח - לריפלוקס - אפשר לקחת אומפרדקס - וככל הנראה לכל החיים!! ולעלית משקל - שמירה - דיאטה, התעמלות, אורח חיים בכל מקרה - צריך לבצע צילום בליעת בריום, ובדיקות דם כולל ויטמינים, ולהגיע אלי לביקורת. אם צריכה עזרה בקביעת תור - תודיעי לי. חג שמח

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת