מעקף קיבה - עצירויות ונפיחויות

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

02/09/2016 | 19:15 | מאת: רונית

שלום דוקטור אנדרי קידר שנתיים לאחר מעקף קיבה. סובלת מעצירויות נפיחויות וכאבים באזור המעקף. מהן הסיבות לעצירויות והאם מציעות על חסימה כלשהי? מה ניתן לעשות והאם אפשר לעשות מיני פייפס לאחר מעקף קיבה מלא ? והאם לאחר מעקף קיבה רגיל קיימת אפשרות לשים טבעת מתכווננת על מנת לא להשמין. אמשח לתשובות על שאלותי. תודה

אחרי מעקף קיבה רגיל בד"כ יש עצירות. צריך לאכול יותר סיבים - ירקות ופירות... לא ניתן לבצע מיני מעקף אחרי מעקף רגיל... ולמה לעשות את זה? כן אפשר להניח טבעת על מעקף... אבל מעט כירוגים עושים את זה... ולעשות את זה בשביל למנוע - מיותר

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת