יש דרך חזרה?

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

13/02/2016 | 18:58 | מאת: רחל

אני מועמדת לניתוח מיני מעקף עם חששות גדולים..עדיפות ניתוח זה על פני האחרים...מהן ההשלכות העתידיות? וכמה זה אולי לא טוב..הכי חשוב לי לדעת אם ישנה אופציה ניתוחית להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה על מענה.

שלום אכן יש אופציה להחזיר את המצב לקדמותו. בדכ זה לא נדרש.. יותר שכיח - שיש צורך בתיקון הניתוח - אבל גם זה נמוך, בכל מקרה לא מעל 1-2% הסיכון הכולל של הניתוח עם כל ההשלכת השליליות האפשריות - יותר נמוך מאשר של ההשמנה!!! בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת