ד"ק קידר שלום רב ,

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

06/05/2011 | 15:56 | מאת: ספיר

אני בת 16 וחצי ,משקלי הוא 110 ק"ג גובה 1.60 ץ ההיתי בהרצאה אצלך בבלינסון . עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות , אך הפגישה שהיתה אמורה להתקיים נדחתה עקב שביתת הרופאים . נקבעה לנו פגישה חדשה, אך לפני מספר ימים קיבלתי שיחה מקופ"ח מאוחדת שהם אינם מאשרים לי את הניתוח . הסיבה היא מכיוון שאני צעירה הם חוששים שאני יעבור את הניתוח ולכן הם רוצים שאני יעבור מעקב של שלושה חודשים אצל דיאטנית ,פסיכולוגית ,פסיכיאטרית ועובדת סוציאלית . אך אני יודעת שניסתי כבר הכל ואין לי פיתרון והניתוח הוא התקווה האחרונה שלי . רציתי לשאול אותך מה עליי לעשות ? האם ישנה דרך או פיתרון לבעיה שבה אני נמצאת ? משקלי רק מחמיר מיום ליום . אני ילדה מאוד פחדנית ומפחדת ממחטים וגם דיברתי איתך לגבי זה ולאחר שקיבלתי את הביטחון לעשות את הניתוח ולא לפחד ,הניתוח לא מתאפשר .

שלום ספיר, על מנת שאוכל לעזור לך - תתקשרי למזכירה במרפאה 039366421 או במחלקה 039376206, או שמונה בסוף, ותשאירי את שם משפחה והטלפון, ואז אוכל לחזור אליך..נראה איך אפשר לעזור. אל תתיאשי, בכל מקרה שלושה חודשים -תתחילי בתכנית של הקופה, הם לא רוצים נגדך. נראה מה נעשה.

08/05/2011 | 09:11 | מאת: ספיר

תודה רבה ,אני השארתי את הפרטים שלי אצל המזיכרה ,אך אני ישיאר את המספר פלאפון גם כאן בכל מקרה : 0544731895

10/05/2011 | 20:23 | מאת: ספיר

אני מתנצלת על כך שלא עניתי לשיחתך. ומצטערת שאני שוב מפריעה לך ,אך אני נמצאת במצב שאני לא יודעת מה לעשות,כי הפגישה השנייה שלי איתך היא עוד שבוע . ואני נמצאת בדילמה האם להמשיך רגיל ולבוא לפגישה ?,למרות שהקופה לא אישרה . האם יש דרך לעזור לי להסביר לקופ"ח שאני צריכה את הניתוח ושזה הדרך היחידה לאחר כל הדיאטות שעברתי .

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת