חודש למעקף

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

30/07/2015 | 11:44 | מאת: ירון

שלום לפני חודש בדיוק עברתי מיני מעקף ,בינתיים השלתי כ-15 קילו ואני מרגיש עצירה במשקל האם זה ירידה איטית לשלב זה? 2. אני משלב פעמיים ביום ספורט שכולל הליכה בשעות הבוקר המוקדמות כך כבר 3 שבועות ,לפני שבוע אופניים סה"כ שעתיים ביום ספורט. אני לא מרגיש עומס אבל האם זה יותר מדי לשלב זה? 3.אני מרגיש שהתיאבון חזר זה תקין?

קצב הירידה שלך מצוין. הירידה היא תמיד כך - לא אחידה, שבכל יום יש ירידת משקל קבועה.. יש כמה ימים שאין ירידה ואחרי כן שוב זה ממשיך. אין סיבה לדאוג. 2. אתה יכול גם להגביר עומדס אחרי חודש. 3. כשאתה מרגיש שיש יותר תראבון - קודם כל זה תקען, אבל צריך להתקדם יותר מהר לפי הטבלה של הדיאטה - לעבור למוצקים מהר יותר... (אבל ללעוס טוב ולרווח את הארוחות) בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת