כנס בריאטרי בדרום

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

כנס בריאטרי על קיצור קיבה, תזונה וספורט, המיועד למנותחים ומועמדים בדרום, יתקיים ב13.08, 18:00 באר שבע, שכונת נווה נוי, בית הספר יסודי מענית, כיר הגנים 16, מנחות - גב לידור סולומון ואורית לוי, (מהכתבה בערוץ 10 - המאבק בהשמנה) בהשתתפות דר קידר דר חי בן רוחי, דר בני מייליק, הגב רונית עציוני - דיאטנית, הגב אביגייל בכור - מנחת קבוצות מוסמכת וגרישה משקיט, דיאטן קליני

14/06/2015 | 10:57 | מאת: אירית

אני תושבת המרכז ורוצה לבוא למפגש. צריך להירשם איפושהו או פשוט להגיע?

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת