סוכרת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

30/04/2011 | 23:35 | מאת: שמחה דין

אני חולת סוכרת 19 שנה טיפלתי מידי פעם והפסקתי אבל לפני שנה נתנו לי משאבה לאחר בדיקות דם ושתן נמצא C1 8.7 וחלבון בשתן כ 80 התחלתי דיאטה לאחר שסגרתי את הקופסא בבטן ( ניתוח טבעת לפני 6 שנים ) ושנה שלמה אני בדיאטה עשיתי השבוע בדיקות דם ושתן והופתעתי מאוד החלבון נעלם לחלוטין וה C1 ירד ל5.8 אני לא מאמינה כי אתה אומר שאין מצב שחלבון בשתן יעלם יכול להיות שהבדיקה לא תקינה או שהצלחתי להתגבר על הנזקים אני עוד עם משאבה והסוכר לרוב סביר שבוע טוב

שלום.. אני לא אמרתי שהחלבון בשתן לא יכול להיעלם. להיפך, אם הפגיע בכליה היא לא קשה - זה הפיך... אז תמשיכי לשמור, זה מצוין שזה עבר. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת