תודה שעזרת לי להיות מאושרת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

29/04/2011 | 19:07 | מאת: רונית ש.

דר' קידר היקר שלום עשיתי אצלך ניתוח שרוול בהדסה עין כרם ב9.4.2010 ירדתי 32 ק"ג . נכון שאני רוצה לרדת עוד קצת אבל , אני מאושרת!! אני אוכלת בזמן האחרון טיפה יותר, קודם לא אכלתי כמעט כלום. אבל אני אישית מעדיפה להרגיש כמה שפחות בצורך לאכול. במהלך השנה לא נידנדתי ולא ביקרתי ולא עשיתי אצלך מעקב כזה או אחר מדי פעם אני עושה בדיקות באמצעות רופא המשפחה ואני מקווה שכך ימשיך. אני מודה לך מאוד, מאוד, על העצה, העזרה והניתוח

שלום לך. שמח שהכל בסדר, אבל דווקא הגישה שלך לא נכונה... צריך להיות במעקב אחרי ניתוח כזה. יש לזה הרבה סיבות. מי שנמצא במעקב הוא אפילו יורד יותר במשקל. רופא משפחה לא מכיר את כל הסיבוכים האפשריים, ולא ידע לזהותם... אני מציע לך להגיע למרפאה בבילינסון... תרגישי טוב.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת