ניתור שרוול או ברייר

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

29/10/2014 | 08:27 | מאת: דלית

בת 58 סכרתית מזה 16 שנה ומזה 6 שנים עם זריקות אינסולין לנטוס 60 יח' ונובורפיד 40 ביום סה"כ, ויקטוזה 1.8 פעם ביום. כמו כן כולסטרול גבוהה מקבלת סימבסטטין או שווה ערך 40 מ"ג, 5 טיפות ויטמין D, וכן אומפרדקס עקב ריפלוקס (אציין שעברתי לפני כ-20 שנה ניתוח תירואיד), BMI 35.8 שוקלת כ-80 , AIC11.8 שאלתי היא אני נמצאת בהליך של בירור לגבי ניתוח שרוול, שמעתי שיש גם אפשרות לעשות בהרדמה מקומית משהוא שנקרא נדמה לי "אנדו ברייר" שלאחר שנה מוציאים אותו. שאלתי היא מה עדיף ומה הסיכוי שיאשרו לי בבית חולים לעשות ניתוח שרוול, מה לגבי ההחלמה בשני המקרים

29/10/2014 | 08:35 | מאת: דלית

רציתי להודיף עוד שמחלת הסכרת במשפחתי היא תורשתית גם לסבא וסבתא וגם להורים שלי היה סכרת (הורי נשפטרו כתוצאה מסיבוכי סכרת)

אין חשיבות אם הסוכרת היא תורשתית או לאו. מה שחשוב זה המצב של הסוכרת כעת

16/11/2014 | 09:30 | מאת: דלית

מצב הסכרת שלי כיום A1C 13.4 , אין פגיעה בעינים, שאלתי היא האם אפשרי גם לעשות אנדוברייר, איך ההצלחה באנדוברייר, ומה לגבי ההחלמה משני הניתוחים

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת