לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

29/04/2011 | 18:34 | מאת: שירלי

לפני כחודשיים עברתי ניתוח שרוול וירדתי 25 ק"ג, מאז הניתוח בקושי אני אוכלת בזמן האחרון יש לי רגישות מרובה לריחות האם זה נורמלי שאלתי היא כמה זמן עד שאני יתחיל לאכול סדיר

ש תוםפעה כזזו לפעמים - רגישות לריחות, ושינוי בבטעם המזון. בד"כ זה חולפף אחרי חצי שנה שנה - ואז המנותח יכול לאכול(לרוב) הכל. מה הכוונה לאכול סדיר? האם את במעקב? קיבלת הדרכה מדיאטנית? את אמורה כבר כן לאכול סדיר? תפרטי את שאלה קצת יותר שאוכל להבין למה הכוונה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת