טבעת על הושט

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

10/04/2014 | 11:23 | מאת: ניסים

בוקר טוב, מזה כ-6 שנים אני עם טבעת על הושט. באופן כללי הכל בסדר. בשבועיים האחרונים אני חש בסגירה יתרה שמקשה עלי לאכול תזונה שאכלתי קודם לכן. האם קיימת אפשרות שהיא נסגרה לבד? או כל אפשרות אחרת שאינני מודע לכך שיכולה לגרום לסגירה?

ההתנהגות וההשפעהשל הטבעת לא ניתנתת לחיזוי. זה שכיח לראות אנשים שיכולים לשתות בשעות מסוימות, ולא מסוגלים בשעות אחרות אם זאת החמרה קבועה - ייתדן ויש דלקת בקיבה, וגרמה להצרת המעבר. במקרה כזה צריך לפתוח קצת את הבטעת, ולסגת באכילנה לאחור - לאכול רך או בכלל רק לשתות לתקופה. צריך לבצע צילום וושט קיבה לוודא שהטבעת במקום הנכון.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת