ניתוח הסרת עודף עור

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

03/11/2013 | 10:04 | מאת: לולי

אני לאחר ניתוח מעקף קיבה שנה וחצי עם עודף עור בבטן שנופל וגורם לפטריה וריח רע, ברצוני לדעת עם קופת חולים משתתפת בניתוח להסרת העור העודף

אין לדעת מראש. הדרך להתחיל – לקבוע תור לכירורג פלסטי –שעוסק בתחום זה דרך קופת חולים או פרטי, ולקבל מהכירורג המלצה. אחרי כן לקבוע תור לניתוח ולקבל התחייבות, הרבה פעמים, כאשר הירידה גדולה – ויש המלצת פלסטיקאי הקופה מממנת ניתוח אחד לפחות אבל אין חוק. אפשר גם לפנות להנהלת הקופה ע"מ לקבל מידע על המימון. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת