האם אוכל לעבור את הניתוח ?

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

15/06/2013 | 10:55 | מאת: מיואשת

שלום וברכה דר' קידר, אני בת 50 שוקלת 105, גובה 1.70, בבדיקות הדם אני גבולית בסוכר. לפני שנתיים עברתי ניתוח בקע סרעפתי, אני לא מצליחה בשום דרך לרדת במשקל. ויודעת שצריכה להמציא אישורים ולעבור ועדה במכבי לאישור ניתוח, השאלה האם אני עומדת בקריטריונים לעבור ניתוח? חייבת לציין שהייתי בכל קבוצות התמיכה ולא עזר. עד כמה מסוכן הניתוח בשבילי כי ידוע לי שיש הידבקויות מהניתוח הסרעפת. תודה על תשובתך.

יש לך BMI של 36, כלומר אם יש לך מללה משמעותית נוספת - והריפלוקס שבשבילו עברת ניתוח - מהווה מחלה גם ובטח יש עוד, אזי יש לך אינדיקציה לניתוח. לגבי הסיגונים - את צריכה להגיע לכירורג עם מכתב סיכום מהניתוח, וכל הבדיקות, ורק אז ניתן להגיד.. באופן כללי - זה אכן יותר מסובך מהממוצע בעקבות הניתוח.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת