האם זה טבעי ?

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

15/06/2013 | 10:45 | מאת: פציינטית

שלום רב דר' קידר, נותחתי אצלך Q דר' מלר בסוף חודש אפריל, הניתוח עבר בהצלחה (שרוול) מאז לא קבלתי את המחזור החודשי, (אני בת 18), האם זה חלק מהניתוח? האם חלילה המחזור נפגע? מה עליי לעשות? אני חייבת לציין שמאז הניתוח חוץ מפרי לא יכולה לאכול דברים אחרים, זה גורם לי לבחילות נוראיות וצרבות.

שלום, זה יכול להיות שהמחזור משתבש כאשר יוקדים במשקל...אמור להסתדר אחרי כן. לגבי האכילה - את חייבת להגיע לביקורת ולדיאטנית במרפאה שלנו, ולקבל הדרכה... את צריכה לאכול הכל!!

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת