שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

22/04/2013 | 22:30 | מאת: ישראל לזימי לב

שלום רב,שמי ישראל ואני בן 55 וחצי . יש לי BMI של 32 ואני סובל מסכרת מזה מספר שנים. הסכרת ניסיתי לחפש את המידע עבור הזכאות שלי לעשות ניתוח שרוול אך לא מצאתי. ואני מבקש לשאול האם אני זכאי לניתוח שרוול? תודה על תשובתך נייד: 0546099498

שלום ישראל על פי הנחיות חדשות של משרד הבריאות יש אפשרות לעבור ניתוח אם הBMI בין 30 ו35, אם הסוכרת לא מאוזנת עם טיפול מיטבי, ואם ממליץ על כך רופא סוכרת... אתה צריך לדעת שיש ניתוחים נוספים, ובסוכרת יש ניתוחי יעילים יותר...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת