צילום עם גלולה של אימיגי'נג

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

03/04/2013 | 16:32 | מאת: פלונית

שלום לדוקטור אנדריי מנותחת שרוול לפני שנה וחצי. סובלת מדיברטיקולוזיס . מטופלת אצל רופא גסטרו שרוצה שאני יעבור צילום עם הגלולה של אימיגנג שמגיעה למקומות שלא רואים בגסרוסקופהיה ולא בקולונוסקופיה. אין לי בעייה בעיניין. שאלותי= 1. האם יש בעייה למנותחי שרוול לאחר שנה וחצי לבלוע את הגלולה מפחד שלא תתקע בשרוול? האם זה מסוכן? האם יש חשש כלשהו בגלל השרוול? 2. האם מותר לבלוע את הגלולה למנותחי שרוול? 3. ואיך הגלולה אמורה לצאת מהגוף במנותחי שרוול? 4. כמה שעות צריכה הגלולה להשאר בגוף לצורך הצילום? אשמח לתשובות לגבי כל שאלותיי היות והן חשובות לי מאוד תודה

אין שום בעיה לבצע בדיקת גלוגת ווידאו במנותח שרוול. כל המהלך הוא זהה לאדם רגיל. את ההסבר על זה את יכולה לקבל מהרופא שמבצע את הבדיקה הזו.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת