בעייה רצינית מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

26/02/2013 | 22:07 | מאת: שרה

ד"ר קידר שלום רב, עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני שנה ושלושה חודשים. מאז עברתי את הניתוח יש לי בעיית גזים חמורה ביותר, שהולכת ומחמירה עם הזמן. אני מעדיפה לפנות אלייך בנושא זה, ולא לרופא פרטי מפני שאתה אולי מבין מה הסיבה עקב הניתוח שעברתי, ואולי יש לך פיתרון. הבעייה רצינית וקשה לי ולבני ביתי להתמודד עימה. אבקש את עזרתך באופן דחוף. תודה רבה,שרה.

לא יכול לעזור לך בזה, כדאי שתבואי למרפאה. רק יכול להציע שתנסי לעקוב אחרי מזונות - מה גורם לכך ותמנעי מזה. הכי טוב זה לנהל יומן אכילה מדויק ולעקוב אחרי כן

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת