עלות שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

10/02/2013 | 22:48 | מאת: שי

אני חבר במכבי עם מגן זהב סיעודי אני בן 37 שוקל 127 קג וגובהי 185 סמ התחלתי תהליך לניתוח בריאטרי אני בסוף הבדיקות ראוי לציין שאני עם סוכרת כבר 5 שנים לערך כולסטרול גבוה רציתי לדעת אם לסוכרתיים יש הקלה בתשלום לניתוח ומה העלות אם אפשר לקבל תשובה מפורטת לגבי התשלום אני יודע שכחבר מכבי אני מנותח באסותא תקן אותי אם אני טועה אודה לך אם אקבל תשובה מפורטת תודה מראש

כמובן שאת הפרטים אתה יכול לקבל במכבי עצמה... באופן כללי אם הניתוח נעשה בבית חולים ציבורי - אתה לא צריך לשלם כלום.... אז אתה לא יכול לבחור מנתח, ואתה לא שולט במועד הניתוח. אם אתה מנותח בבית חולים פרטי - כלומר אתה בוחר במנתח מסוים, רק אז אתה אולי צריך לשלם, וזה תלוי במתח, אם יש לו הסכם עם מכבי או לא, וכמה הוא גובה כשכר מנתח. לא קיימםכזה דבר כהקלה לסכרתיים.

16/08/2013 | 09:36 | מאת: מור

אני בת 20 שוקלת 78 גובה 1.65 בערך יש לי קשיי נשימה וחוסר בטחון האם יש באפשרותי לעבור את הניתוח הזה ?

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת