ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

30/12/2012 | 14:40 | מאת: דנה

שלום דר' קידר אני רציתי לשאול אותך בקשר לניתוח שרוול , רופאת משפחה שלי ששמה דר' ג'אנה לרנר ממודיעין המליצה לי להתייעץ איתך בקשר לזה . אני 5 חודשים אחרי לידה . לפני שהייתי בהריון ניסיתי כמעת את כל הדיאטות ושום דבר לי עזר לי. ועכשיו שמנתי עוד יותר וbmi שלי 36 אני שוקלת 90 ק"ג והגובע שלי 1.57. שאלה אם אני יכולה לעבור את הניתוח הזה או דרך הקופה או אין לי בעיה גם פרטי.תודה ומחכה לתשובה.

שלום, עם BMI 36, צריך לבדוק אם יש תחלואה נוספת משנית להשמנה. יש כצעט תמיד, רק צריך לדעת לבדוק. את מוזמנת להגיע, נסביר לך וניתן לך הפניה בהצלחה

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת