ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

24/12/2012 | 11:38 | מאת: דניאלה

שלום, אני מועמדת לניתוח מעקף קיבה. אני חולת סוכרת סוג 2 כבר 5 שנים ובשנתיים האחרונות מטופלת באינסולין הומלוג ה-BMI שלי 37. השאלה שלי האם הניתוח הנ"ל הכי מתאים לטיפול והעלמת הסוכרת? אני עוברת את הניתוח בהדסה עין כרם עדיין אין תאריך ועברתי את כל השלבים. יש לציין שאני עושה את הניתוח במטרה "להפטר" מהסוכרת. תודה דניאלה

שלום לך, את צריכה לדעת כמה דברים לפני הניתוח. הניתוח לא מביח העלמות הסוכרת ב100% יש הבדלים גדולים בין הניתוחים. הסיכוי שהסוכרת תעלם סביב 70-8-% בניתוח מעקף קיבה, ויש ניתוחים שבהם זה יותר גבוה, אך הסיכון שלהם גם גבוהה יותרץ. תקראי את זה http://www.themedical.co.il/Article.aspx?itemID=1670

31/12/2012 | 12:03 | מאת: דניאלה

תודה! יש לציין שכבר עכשיו אני הורדתי ביותר מחצי את כמות האינסולין - בעקבות הדיאטה שלפני הניתוח.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת