חולת סכרת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

19/11/2012 | 15:40 | מאת: שני

שוקלת 95 גובה 1.72 חולת סכרת 19 שנה אני בת 43 A1C היה 13 והים הצלחתי להורד אותו 8.9 אך יש לי בולמוסים שאני לא מפסיקה לאכול . אני יודעת לפי כתבה שהייתה בעיתון שאפשר לבצע ניתוח למעל BMI30 אך באף קופת חולים זה לא ידוע . מה אני צריכה לעשות ? אייך מתחילים את התהליך. אני לא הולכת לרופא סכרת. מי שפטפל בי זה רופא משפחה. אני מרגישה חסרת אונים עם המחלה הארורה הזו אני כל הזמן ב"במלחמה יום יומית"

שלום, ה BMI שלך 32 בעיני יש אפשרות לעבור את הניתוח.ץ אכןבקופות הם עדיין לא מכירים בזה. את צריכה לפנות לרופא סוכרת,ולהיות במעקב אצלו, ואז גם לקבל המלצה ממנו. התהליך - לפנות לכירורג להערכה, לבצע בדיקות, לקבל מכתב הפניה לניתוח, וגם מכתב מרופא סוכרת.. כך יאשרו לך... את מוזמנת להגיע אלינו למרפאה, אנו כבר צברנו ניסיון עם החולים שהBMI פחות מ35

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת