שלום רב !

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

19/11/2012 | 03:35 | מאת: יקיר יצחקי

שמי יקיר יצחקי אתה ניתנת אותי לפני ככמעט שנתיים ירדתי כ50 קילו אחרי חצי שנה כרגע אני מצליח בקושי לשמור על המשקל הנתון אני עובד בשעות הלילה וסדר היום שלי קשה לי לשמור על אכילה נכונה ובריאותית בנוסף אני לא לקחתי ויטמינים תקופה. אשמח לדעת איזה ויטמינים לקחת אחרי מעקף קיבה. ועזרה לגבי שמירת המשקל ועוד ברצוני לרדת עוד משקל בצורה נכונה. נ.ב אני מודה לך על השינוי הענק הזה שנגרם. שמח שיצאתי בריא ובהרגשה מעולה הניתוח שיפר את חיי בהמון הבטים. כן תצליח לשנות עוד חיים ! תודה!

שלום לך, אתה פשוט צריך לבוא למעקב... לקבל הדרכה - אין לאכול על מנת לשמור בקלות, איך לא לעלות, אילו ויטמינים ליטול, וכו''' אנא תקבע תור למרפאה - בבילינסון או מול אסותא, תראה בדף הראשיכאן באתר יש פרטים.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת