לא ענית ליל הודעה קודמת

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

09/11/2012 | 22:11 | מאת: מנותח שרוול

יש לי צרבת קשה, אני ניסיתי להפסיק אבל במידה ואני לא לוקח אותה אז בערב של אותו יום מתחילה הצרבת ולקראת הבוקר היא נהיית מאוד קשה. לכן אני לוקח אומפרדקס כל בוקר. ניסיתי להוריד את הכמות אבל זה לא התאים לי. בדיקת דם ושתן היא urea (b) התוצאה היא 14 כשהערך הוא בן 15 ל45. רופא משפחה שלי לא יודע איזה תחליף יש לאומפרדקס שלא משפיע על הכליות, ולכן שאלתי אותך. לנטון לא משפיע על הכליות? ומה יש עוד? והאם יש השפעה חריפה לסוג זה של טרופות לטווח הארוך , במידה ואני לא יפסיק לקבלם? שוב תודה

לא ידוע לי שלנטון משפיע על הכליות.כיום לא ידוע שיש בעיה ליטול תרופות מסוג זה כל החיים. אבל אם זה לא עוזר - ניתן לבצע ניתוח מעקף קיבה שיפתןר לגמרה את הבעיה.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת