מנותח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

02/11/2012 | 21:02 | מאת: מנותח שרוול

שלום דר קידר אני מנותח אצלך שרוול מלפני שנתיים.. אני לוקחתי עד עכשיו נגד צרבת אומפרדקס, אבל הוא משפיע לי לרעה על כליות, האם יש כדור שלא משפיע על הכליות? תודה.

למה את עדיין לוקחת אומפרדקס? יש צרבת קשה?? ניסית לפהפסיק? יש כדוקים אחרים = לנטון, ויש עוד...

03/11/2012 | 20:11 | מאת: מנותח שרוול

יש לי צרבת קשה, אני ניסיתי להפסיק אבל במידה ואני לא לוקח אותה אז בערב של אותו יום מתחילה הצרבת ולקראת הבוקר היא נהיית מאוד קשה. לכן אני לוקח אומפרדקס כל בוקר. ניסיתי להוריד את הכמות אבל זה לא התאים לי. בדיקת דם ושתן היא urea (b) התוצאה היא 14 כשהערך הוא בן 15 ל45. רופא משפחה שלי לא יודע איזה תחליף יש לאומפרדקס שלא משפיע על הכליות, ולכן שאלתי אותך. לנטון לא משפיע על הכליות? ומה יש עוד? תודה רבה!

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת