לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

28/10/2012 | 10:50 | מאת: סמדר

שלום לפני שנה וחודש עברתי ניתוח שרוול קיבה. הורדתי משקל כבד והגעתי למשקל שלעולם לא הייתי בו. ממש נהדר. ברצוני לדעת לגבי קפסולת הבלון של חברת אובאלון האם כדי לשמור על המשקל הקיים לאחר ניתוח שרוול טוב אם גלולה זו תהייה בקיבה לאחר שמגיעים למשקל הרצוי כדי לשמור על הקיים ולא לעלות במשקל? האם גלולה זו כבר נכנסה לשוק דרך משרד הבריאות והאם היא מאושרת לקהל היעד. אשמח לשובות בנושא

בישראל זה לא נכנס לשוק. כעת אין כל המלצה כזו בעולם להשתמש בזה לאחר הניתוח

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת