חולה סוכרת 2 - צעיר (יחסית)

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

26/10/2012 | 00:16 | מאת: ספי

אני בן 38 וחליתי בסוכרת לפני 5 שנים (כשהייתי בן 33), בעת זיהויי המחלה ה - HbA1C היה 13.3 וה- Triglycerides היה כ- 4500 (כן 4500), בחמש שנים האחרונות אני מאוזן וה- HbA1C סביב ערכיי 5.8 וגם ערכיי הכולסטרול סבירים. הגובה שלי 170 והמשקל שלי נע בשנים האחרונות בין 78 ל -85. כיום אני שוקל 86. משקלי בדר"כ יותר נמוך (בסביבות 80) ואני עוסק בספורט פעמיים בשבוע. ראיתי כתבה שמתארת שניתוח לקיצור כיבה יכול לפתור את מחלת הסוכרת או להפחיתה משמעותית. האם מומלץ לבצע את הניתוח גם לחולי סוכרת שלא סובלים מעודף משקל, כפי שהבנתי ככל שמקדימים את מועד הניתוח מפרוץ המחלה כך הסיכויים לנסיגת מחלת הסוכרת גדלים. אשמח לקבל תגובות והמלצות

26/10/2012 | 00:27 | מאת: ספי

כמו כן רציתי לציין שאני מטופל באינסולין - לנטוס ואפידרה וכמו כן בלפיטור עקב לפידים בדם.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת