ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

14/10/2012 | 07:25 | מאת: דודי

שלום לך שמי דודי אני בן 36 (עוד מעט) וסובל מסכרת מגיל 27 גובהי 11.68 ואני שוקל 95 כמובן שאני סובל גם מכולסטרול וטרגליצרדים ולצערי לא מצליח לרדת במשקל לא משנה מה תודה לאל מצבי הפיננסי בסדר כך שאני יכול להרשות לעצמי לממן את הניתוח רציתי לדעת אם קיימת אפשרות שתנתח אותי באופן פרטי כך שיהיה לי סיכוי להיפטר מהמחלה הארורה הזו

היום האינדיקציה המקובלת היא BMI מעל 35, והBMI שלך .33.7 אך כבר התחלנו לבצע ניתוחים לחולי סוכרת החל מBMI 30 יש סיכוי, אתה צריך לבוא לביקור בבמרפאה וננסה לעזור

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת