התייעצות

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

20/09/2012 | 14:17 | מאת: varda

שלום ד"ר קידר, בהמלצה של חברה שעברה ניתוח אצלך, אני מנסה לקבוע תור אצלך ובמוקד התורים מסרו שלא קובעים תורים עבורך, שאתה הפסקת לנתח בבילנסון? אם כן באיזו דרך אפשר לתאם אתך פגישה? אודה לך על תשובתך ורדה

לא קובעים תורים חדשים - זה נכון, משום שאנו לא מצליחים לנתח את כל מי שמגיע אלינו מפאת העומס... כעת התורים לניתחו מלאים עד סוף מרץ, ועוד לא כולם שובצו. יחד עם ההמתנה שנדרשת על מנת להגיע למרפאה עם כל הבדיקות ולעבור את כל התהליך זה לוקח קרוב לשנה... אם התור יתקצר - נפתח שוב תורים. על מנת להגיע - - בבילינסון - יש להמתין שיפתחו תורים באופן פרטי - אפשר לקבוע דרך 03-7644585

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת