ירידה במשקל לפני הפגישה עם המנתח

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

11/09/2012 | 13:00 | מאת: תמר

שלום, כבר שנים שאני נלחמת בהשמנת יתר. הייתי בהרצאה ונשלחתי לעשות את כל הבדיקות לפני הפגישה עם המנתח ושאר המומחים... מאז שהתחלתי את התהליך ירדתי במשקל כ- 8קילו עד כה ונאמר לי ע"י רופא המשפחה כי הBMI שלי ירד מתחת לBMI רצוי לניתוח האם זה אומר שלא יאשרו לי את הניתוח? אני שוקלת היום 91 קילו על 1.65 מטר.

שלום, מתן אישור לניתוח תלוי בקופת חולים, ה bmi שלך כעת 33. במצב כזה -עלולים לא לתת אישור.. אבל, מי שנותן את האישור מסתמך על הרישומים של רופא משפחה, הוא לא רואה אותך אישית.. לכן מה שקובע - מה רשום במכתב הרופא שלך... ואם רשום שם BMI מעל 35, יאשרו לך.. לכל בר דעת ברור שאנשים שסובלים מההשמנה חולנית עולים ויורדים כל הזמן במשקל, ומבחינתי זה לא משנה, אבל בכל זאת - מי שמחליט - זה קופ"ח.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת