ניתוח חוזר לאחר מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

07/09/2012 | 13:01 | מאת: ענבר

היי ד"ר קידר, עברתי לפני 5 שנים ניתוח מעקף קיבה וירדתי למשקל של 117 קילו בגובה 1.82, בדיקות הדם שלי תקינות מבחינת ויטמינים וכו'. האם ניתן לבצע ניתוח נוסף לתקן את החוסר ירידה כבר 4 שנים אני עולה ויורד בדיאטות שונות אך ללא הצלחה

כן, יש אפשרות לתקן את הניתוח. יש כמה אופציות לניתוח חוזר: הקטנת כיס הקיבה מחדש, ביצוע של החיבור מחדש, או הזזה של חיבור המאי יותר נמוך, ליצירת תת ספיגה גדולה יותר. על סוג הניתוח מחליטים ע "פ מכלול מידע שיש לאסוף - משקל וBMI שלך לפני הניתוח, הרגלי אכילה, מצב של ויטמינים, גודל הכיס הנוכחי ובעבר, ועוד...

06/09/2013 | 00:11 | מאת: מירי

האם ניתוח חוזר לאחר מעקף קיבה מורכב או פשוט? מדוע ניתוח כזה לא הצליח שהרי הוא נחשב לותיק ביותר ובעל התוצאות הטובות ביותר? האם קופ"ח אשר מימנה את הניתוח הראשון תממן ניתוח חוזר?

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת