שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

31/07/2012 | 20:47 | מאת: אנונימי

שלום דר קידר, אני עברתי אצלך את הניתוח שרוול לפני כשנה וחצי.. אני ירדתי כבר כ60 % ממשקל העודף שלי, והשאלה שלי היא כזאת- ירידת משקל שלי נעצרה עוד מלפני כ7 חודשים ואני לא יורד אפילו גרם אחד, אבל גם לא עולה, אני רוצה לנסות לקחת כדורים להרזיה שמתנפחים בקיבה וגורמת לתחושת שובע.כמובן שכמות המזון אותו אני יכול לאכול גדלה. מה אתה חושב על כך? האם זה לא מסוכן הרי שהכדור צריך לגרום לשובע למישהו בעל קיבה רגילה, ואצלי היא כמובן מוקטן יחסית, האם זה לא יגרום להתרחבותה\ או לקריעתה? כל מידע נוסף יעזור... תודה רבה והמשך יום נעים!

אין לי שום מידע על הכדורים האלה במיחוד במנותחים... אני חושב שזה לא יכול לעזור לטווח ארוך. מה שיכול לעזור - זה להגיע לפגישה עם דיאטנית ו או פסיכולוגית בריאטרית - ע"מ ללמוד הרגלי אכילה נכונים. אפשר גם לבצע צילום - לבדוק את גודל הקיבה...ולקבל מידע על האפשרויות.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת